Sunday, March 25, 2007

Peserta

Semua di wajibkan datang kecuali uzur syar'ie...he.he.

Sila postkan kan penyertaan ada di komen blog ini.

Nama:
Alamat:
No telefon:
E-Mail:
Bil Peserta Dewasa:
Bil Peserta Kanak-Kanak (Bawah 12 tahun):
Bil Peserta Kanak-Kanak (Atas 12 tahun):

LAST DATE TO REGISTER - 30/4/2007

71 comments:

Mior gemuk said...

Sure akan hadir..

Mior Azhar Hj Mior mohd Junid
Anida Binti Mohd Nazri

Mior Ashrul Mior Azhar (14thn)
Ainina Mior Azhar (10thn)
Wardina Mior Azhar (8thn)
Ailiana Mior Azhar (5thn)
Mior Aiman Mior Azhar (5bln)

Anonymous said...

"Trailer" Meor lebih dari aku....Anyway I'll try to make it though have to pass through so many "samyvelu" toll to reach Taiping......
Bond & husband (Othman Hamzah)
Nuurul Fatiehah (15)
Nuurul Syahierah (13)
Mohd Afiezmustaqeem (6)
Nuurul Afieqah (3)

mior gemuk said...

Guys..pls use ..other on choose identity.. and bubuh le nama anda

Ashraf said...

Mudah-mudahan dapat hadir:

Mohamed Ashraf Abdul Munim (40)
Rafidah Omar (37)

Nu'man Hadi 12
Farhan Hassan 11
Shamil Rabbani 10
Naufal Rusydi 9
Fatimah Aliyah 5

SALAMAH JAN said...

Insya Allah akan sampai pada hari Jumaat:
Salamah Jan
Hubby: Salim Sahed
Kids:
Sarah (14)
Safura (13)
Adam (11)
Balqis (9)
Adli (6)
Haifa (2)

Anonymous said...

merancang untuk hadir:-

sulaiman bin arifin (41 tahun)
nor afisah binti mahmod (36 tahun)

nor syazwani sulaiman (14 tahun)
nor liana sulaiman (11 tahun)
muhammad shamim sulaiman (10 tahun)
nor nadia sulaiman (5 tahun)

masa check in tak sure lagi.

LongJon said...

Insyaallah, will join the crowd after dealt will to many excuses in the past...

Abdul Rais Abdul Mutalib (28)
Roslinda Harun (17) - tentative
Dia Nadia (5) - tentative
Dia Alisha (3) - tentative

kakchik said...

rais, happy 28th birthday, forever young at heart !!!

kak chik said...

insyaallah kalau tak ada aral akan hadir :

Rusilawati Hj Mustafa
Omar Baki b Mohd Amin

Umaira Marsilaaisyah bt Omar Baki(5 thn)

Mr Chairman said...

Guys !!!!! Come on la..register your participation..!!!!

Today Salamah in Vietnam buying 'door gift' for all...Begitu bersemangat makcik kite tu!!!..

chik said...

pegi vietnam beli doorgift ape, amoi sana ke ?

Anonymous said...

Rais....Come on la...Why "tentative", tak kan queen control kot!!!
Chik...."Why so slow"???..."Trailer" bila nak tambah, Wawasan 2020!!!!
Orait..."SALAM PANTAI TIMUR"....

zz said...

insyaallah.. i'll try my best to attend (at least solo)..as my wife would also 'due' around the same date...(the 3rd one)

X-7 said...

Aku DATAAAAANNNNGGG!!!!..

Norazhar Ibrahim
Noraziah Bt Kamaruddin atau Norhayati Bt Mohd Noor atau kedua-duanya sekali.

Aina Mardiah Bt Norazhar (16)
Mohd Al-Hakim B Norazhar (10)
Nur Zulaikha Bt Norazhar (2)
Nur Amirah (14)
Nurin Dayana Bt Norazahar (12)
Khairunnisa Bt Norazhar (3)

Sham Nana said...

Aku Pooooonggg mari!!!

Shamsuddin (Nana)
Noriza

Mohd Afig (14)
Farah (12)
Sarah (7)
Dania (6)

Anonymous said...

tak boleh sahut wawasan 2020, kedai kopi tutup dah, yang bukak kedai gunting rambut aje !!

Anonymous said...

Sal....
Pls follow up on the following for registration (depa tak main blog!)Aku "keypoh", sempat call this few yang confirm nak JOINNNNNN.....
Shirah, Nafisah, Haslina, Salmah & Norlis.... Lagi, nanti aku tolong "push" after report aku siap la wei.......Tgh tension ni...
..........BOND........

LongJon said...

Sorry lambat nak baleh menatang cit-cat ni...'tentative' tu pasal teman tengah dok lambung syiling lagi ni..tak tau nak bawak wife yang mana no.1 ke, wife no.2 ke, no.3 ke,etc ke...confuse teman!!!

Anonymous said...

Wei...Longjon...Aku ingat X7 je terror, hang pun "double barrel" gak ke????? Gua nak chow dah... Jumpa disana.......Sat gi "pak guard" lalu, spot check........

Ashraf said...

Bond, tahniah kerana keypoh...keep up keypoh so that more people will attend this event.

Sal,
Bond will be one of the coordinator. Bond, we appreciate your assistance..

Ashraf said...

Kindly be updated, another confirmed participant:

Name: Syed Amir Syed Lope
Age: Umur 42 atau 44..)..
Status of Attendance: Single.

Org tua ni nak gi Vienna 20 hb - 30hb June. Bini dia tak larat le nak join, baru balik masa tu.

Anonymous said...

Salam XManjung,

Aiseyman K.Bond ..bukan x main blog tapi keja balik jam lewat mlm le..11, 12, 13 mlm ...tak sempat. balik terus flat/condo semua ada.

JURUCAKAP REUNION said...

Thanks Bond ... thats the spirit we need as we are all buzy bunch of people, keep pushing each other and inject the team spirit to all.

Anonymous said...

Sal......
Add in to the list : Roslelawati(Chu), Yatie (Abe) & Ani Penang (Yg ni masih tengah pujuk husband)...."keypoh".....

Anonymous said...

Leez....Gua tau hang ada somewhere in this blog ...... Aku pun ada informer tau!Bila nak register ???????? Tak kan tak boleh tinggai "flat" tu kot.....

JURUCAKAP REUNION said...

Good ... the list is getting longer now .... those yang tahu ada kenkawan nak register tapi tak rajin berblog ... tell them to sms me their details, i.e. names and age, I will sms back the account number ... those yg view this blog tolong war-warkan kepada yang tak rajin berblog cara2 nak mendaftar since tak de yang volunteer nak jadi coordinator other than ms keypoh kita(really appreciate your effort Bond). My fon open siang malam for registration. SAL - 0123217515

Shirah said...

Sharifah Mahshirah
Spouse: Mukhtar
Kids:
1. Wan Yuhanis (17 thn)
2. Siti Balqis (11 thn)
3. Ahmad Mukhsein (9 thn)
4. Siti Nur Wafa (7 thn)
5. Ahmad Idham (3 thn)
6. Poniti (Maid)

JURUCAKAP REUNION said...

Please don't forget to mention how many rooms needed. Currently 35 rooms being reserved

Ashraf said...

Xmanjung,

Ada sape yang kenal member kita yang paling kuat tidoq (xtreme punya case)..cuba habaq mai sini

Haslina said...

Haslina Ahamd Hosaini
Spouse: Roslee Yahya
Kids:
1. Anis Farhanah (15 yrs)
2. Farah Alwani (14 yrs)
3. Aisyah Farzana (10 yrs)
4. Mohd Imran (8 yrs0
5. Farina (3 yrs)
Hotel room to book - 1 no.

Anonymous said...

Salam untuk semua....Insyaallah nafisah & family akan hadir

NAFISAH BINTI MUSA
ZAMANHURI JAMIL

AHMAD ZHAFIRUL IZZAT (14)
NURRIZQUE ADDELINA (12)
AHMAD ZAIDIEL AFIQIE (9)

Anonymous said...

meor..rajin benor mike ni ye....udah beranak 5...tambah anak takpe...tambah emak anak alamat cari naeh....ZAMAN

Ani Penang said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Samsuri said...

Shamsuri Musa
Spouse: Hasnah Awang
Kids:
1) Syazana (9 yrs)
2) Muhammad Syafiq (3 yrs)
* To book a room

JURUCAKAP REUNION said...
This comment has been removed by the author.
Tajul said...

Tajul Ariffin
Spouse: Waheeda
Kids:
1) Syafiqah (12 yrs)
2) Arshad (10 yrs)

ANI PENANG said...

ROHANI HASHIM
SPOUSE: FAISAL MUSA
KIDS:
AIMAN ZAKIR (14 YRS)
NASRUN (13 YRS)
NUR DALILA (11 YRS)
FARAH DINA (10 YRS)
LIDIYA SABRINA (7 YRS)
NURIY BATRISYIA (8 MTHS)

Chu said...

Rolelawati Md Zin
Spouse: Khairuddin Omar
Kid:
1. Eleena - 19yrs
2. Humaira - 13 yrs
3. Muhd Naqeeb - 9 yrs
4. Muhd Danish - 7 yrs
(booking 2 rooms)

amir said...

Confirming my participation:-

AMIR HAMZAH BIN MOHD JAUHARI
HAMIDATUL ZAKIAH BINTI ISMAIL

Jafry said...

JAFRY OMAR confirming participation

ROSLI said...

ROSLI HUSSEIN
SPOUSE: ZURAINON ISMAIL
KIDS:
1. AMMAR (13 YRS)
2. AMZAR (10 YRS)
3. AKMAL (8 YRS)
(TO BOOK A ROOM)

SALMAH YAHYA said...

Confirming participation:
1. SALMAH YAHYA
2. NORLIS YUSOFF
(TO BOOK A ROOM)

Are Lee said...

Sure mai...(bujeng je)

MOHAMAD ALI RAZALLI

chik said...

sal, please book 1 room

Rosaidi said...

Sal, pls book one BIG room for me, kalau ada chalet lagi bagoss... I have postponed all my earlier plans to another date. Di bawah ni adalah penama-penama yg boleh dan mungkin boleh menghadirkan diri :

Rosaidi anak Mat Alim (40-41)
Russayani Ismail (37-38)
Hidayatul Nabila (14-15)
Iqbal Hanafi (11-12)
Aiman Natasha (9-10)
Nur Fatin Najwa (8-9)
Nurul Ain Nadhirah (5-6)

(Ada pun penama ke 3 - ke 7 adalah anak-anak aku)

JURUCAKAP REUNION said...

Confirmed coming:
1) Zainuddin
2) Zulkifli and family
3) Meor Amiruddin
4) Norshidah

roy said...

no of room : 1

Rogayah (Roy)
Azman
Danial Afiq (16)
Danial Adli (13)
Anis Sofea (10)

zz said...

Insyaallah akan hadir,

Azizi Ghazali
Amirul Ashadiq (13)

Bad said...

Kalau di panjangkan umur......

Badrol Hisham
Suriana
Sofia Syahira (14 thn)
Sofyan Shazli (10 thn)

akan hadir.
Tolong dapatkan satu bilik, Tks.

Mat Ros (Mr Policeman) said...

Mohd Rosni
Khalimatus Sa'adiah

Amir Faiz 14
Amirah Haziyah 13
Amir Ashraf 9
Amirah Suhailah 3

Pls book 2 rooms

Dire Straits said...

Aikk....!!! Amir,
Awat yg lain senarai nama had panjang2 tp hang cuma 2 baraih aje. Tu laa...dulu hang kata hang teraaa. Tak kan la dok pakai "topi" lg kutt... dah tua bang..dah tua...

Dire Straits or Ramli Sarip forever......

Sham Jo said...

MOHD SHAMSUL JOHARI
AZIAN SHAH

AAINAA AFIFAH (16)
ADLIN LINE (14)
MUHAMMAD ASHRAF (13)
ANIS ADILAH (9)
AIMAN MARDHIAH (2)

JURUCAKAP REUNION said...

Another confirmation:

1) AHAMAD

2) NORHAYATI IDRIS
SPOUSE: YAHYA
KIDS : NURUL INSYIRAH (10)
MUHAMMAD NASRUL IRFAN (2)

JURUCAKAP REUNION said...

Confirmation:

1) ZULKIFLI BAHADON & FAMILY
2) SHAIKH MOHD NASIR & FAMILY

JURUCAKAP REUNION said...

Mohd Razif Mukti kompom coming seorang

Blues said...

Sham Jo ke Sham Dol... sat Dire Straits le...menyamar je hang no!!

amir said...

Samdol,
Kalu hang nak nyanyi lagu Dire Straits, susah sikit pasal 1) X7 tak pernah ada collection lagu tu 2) Cassette tak leh pakai untuk karaoke...
Anyway, kalu hang nak nyanyi lagu Ramli Sarip, aku boleh bawak kipas angin meja, bubuh kat depan muka..(sebab lagu Ramli Sarip cuma boleh nyanyi cara macam tu) or minum teh pekat2 so that senang nak meneran..

Blues said...

Amir...lagu Ramli Sarip hanya Dee Mat Alim je yang buleh bawak...lagu "MUSIBAH"

85617883 said...

dire straits....ingat skit usia si amir tu cam kita gak. Cuma dia lewat, kita awai. Performance lebih kureng je. Org "kapio" tu takat koma je le. 2, 3 tahun lg (cam X7), koma pun x leh. Tahap "pesakit luar" je.
(sapa x faham, sila hubungi dire straits)

JURUCAKAP REUNION said...

Ruslan Ariffin menyata akan kehadiran

Anonymous said...

Macam mana ni.... Confirm nak mai dgn family, tiba 2 mai sorang -sorang aja.....

Ashraf said...

Tadi teman tipon Meor, dia baru start kursus 3 bulan, termasuk lah kursus menembak. Kita doakan kawan kita ni selamat dan naik pangkat (tambah paku).

Rasanya dia tak dapat datang.

Ashraf said...

My earlier comment is regarding Meor Razali Kastam..

Anonymous said...

what about the rates of the rooms, are there any discount given to our group compared to the rates published? I'm sure there are about 40 - 50 rooms to be booked by our committee ?

JURUCAKAP REUNION said...

Room rates at RM 120 (after discount), week end normally at RM 150

amir said...

Samdol,
Confirm la hang nak nyanyi lagu Ramli Sarip nanti, aku nak bawak kipas meja....

Anonymous said...

hai kwn2 semua...tima kasihlah pasal tak lupakn aku di ko nrg ni..aku mesti mai jumpak u all..untuk salmah,bond,ani,lis,sal.....bsedialah utk jumpa aku..trengtengteng!!!!

LongJon a.k.a Panjang said...

Kastam =

Kalau
Ambik
Susah
Tak
Ambik
Menyesal

Tapi Mior Palam kita sampoiiiiiiii... demi negara punya!!

Anonymous said...

Bro Longjon..

Ini bukan masalah ambil tak ambil..org dah kasi kebas je le..nanti org kecik hati..tapi Bro Meor 'Palam' kita tak gitu..kan

LongJon a.k.a Panjang said...

Meor Palam kita main tembak menembak je siang malam....

eh..anonymous, kita tingge berdue je ke dalam arena lalut melalut ni? Yang lain senyap gruyup...

TEman selalu hari Jumaat....macam Sabtu dulu2

Anonymous said...

Bro Longjon,
Yang lain tu dah amik cuti...