Sunday, March 25, 2007

Aturcara

Aturcara:

2/6/2007

3.00pm – 6.30pm : Sukan

Kategori: -

a) Open to all – Futsal (AJK:Mior/Amir) - Kalah mati (15 min each minute)
b) Telematch – Kids (AJK: Azian/Has/SJ)
c) Telematch – Families (AJK: Azian/Has/SJ)
d) Tug of War – Guys (2 Groups) (AJK: Azian/SJ)
e) Prize giving

7.00pm – 7.45pm : Solat Maghrib berjemaah diikuti dengan tahlil (Diketuai oleh Mohd Ashraf)

8.00pm – 12.30pm : Dinner
a) Ucapan alu-aluan oleh Tuan Pengerusi Majlis (Mior Azhar)
b) Talk by ASP Mat Ros
c) Slide Show
d) Karaoke Competition
e) Kids’ performance
f) Prize giving for Karaoke winners

12.30 : BERSURAI

3/6/2007

FREE AND EASY

30 comments:

mior gemuk said...

Guys!! be ready and practising..some of you will be the in-house artist to perform (AF Tua)

Anonymous said...

waaaa, the tajuk is very so boom..
people from other course can join aaaaa. i also ex itm 2nd batch maa..but got thru' half way only looh..

Anonymous said...

good job for organiser..can also contact lecturer to join us as well. itenerary hope not finalised, pls include doa selamat for our dear departed friends...few names we must remember....arwahnya khamizan, joe.........sorry i can only recall those 2.....al-fatihah

mior gemuk said...

Wat la..why dont u all identify yourself by name ( kesian mak pak bagi nama takgunakan)

Anyway we are open to xmanjung to participate (senior ka,junior ka,course lain ka, ttpi yang kenai la..kalo tak kenai nnti mcm alien plak)

We also inviting Noridah, Napsiah, Ghani, Malek and others..

On doa selamat sure we arrange one!!

JURUCAKAP REUNION said...

Shahrin Ahmad another one from our gang yang dah kembali ke Rahmatullah. The 3 of them will not be forgotten.

Anonymous said...

Just leave the stage to X7, kan dia boleh buat solo performance..Medley lagu2 pujaan 60an & 70an lagi..

JURUCAKAP REUNION said...

we have to acknowledge talent from others too..in 20 years surely many has built some singing skills..let them also show us their "bakat"

Anonymous said...

teruja wak...x7 nak nyanyi lagi...wak imagine dulu...lagu fofularnya...jejaka idaman...nyambil masak mee goreng dgn kuali letrik tu..waduh waduh...ngetop gitu...wak tunggu ajerlah..tanyalah mat ros...roomate dia...

Yang Prihatin said...

JEJAKA IDAMAN?????? Oh Tidaaaaaaak!!!
Dear X7, cari lagu lain yer ... pleaaase.

Anonymous said...

Wak rasa kita patut bagi lagu jejaka idaman tu sbg opening act...itu belum lagi lagu alleycats...ya salam...patut lah mat ros 1 ke 2 sem. ajer roomate dgn x7...maaf yer x7, jgn marah...nanti kena jual...

kak chik said...

there's no participation from other girls, what happened ? semua malu ka !!

Anonymous said...

kak chik aaa...wak setuju...kaum ibu ibu dan yg belum ibupun patut ada sama...sapa mau volunteer duet sama wak...lagu p.lamlee...wak no hal punyer...able and leady...

amir said...

Need 1 female to duet with X7 lagu Iwan ngan Amelina..X7 as Amelina..
Or, another guy to be the pair as Modern Talking.

amir said...

Silapp! need a GUY to duet ngan X7 lagu Iwan & Amelina..X7 jadi Amelina.

pasembor said...

thumbs up 2 d orgniser...
X7...why u keep quiet ..say la something or u go by ur anonymous name.
u nanyi lagu Irwanshah bleh dat nite..lagu aku pencinta wanita. G'tee gempaq

Anak Ketam said...

Karaoke aje? Teringin pulak nak tengok ajeep main drum.

Anonymous said...

Masa Grand Dinner tu patut diadakan Acara Sesi Bergambar. We can bergambar beramai-ramai. Mula-mula gambar XManjung and then gambar all the families. Zaman IT katakan, guna ja Digital Camera. Lepas reunion masukkan aja gambar tu dalam blog ni. Sapa - sapa nak save boleh save kan senang. Lepas tu kalau nak print boleh pi print kat kedai, nak buat gambar besar mana pun boleh. So Azizi pun tak bolehlah business jual gambar macam masa kat Manjung tu

Ajeeb said...

Anak ketam...kalau nak tgk wa main drum leh...tapi make sure depa ni semua mai...ZZ,Mie,Dee,Pinto,Are 'G & Long John, kalau tak 'band boy' tak leh perform...ni baru betul "Rock Unite"

MAT GANJA (INSAF) said...

semua dan masuk 40, bawak le berwirid

Anonymous said...

Mat G..saya setuju..tetapi kalau suruh datang pimpinkan bacaan doapun mengelak..camana????

Anonymous said...

Aisey...Mat G,
Semua tu nostalgia 20th yg lalu...disitulah kita bermula, berkenal dsbnya...sesekali menerjah kenangan lama apa lah salahnya...kan?

mat G said...

Buka melarang atau menegah cuma jgn gaje sgt, Bukan taknak pimpin doa, aku dgn kome takjauh beza tapi ada keperluan lain yg takboleh elak. Kan Tuan Mat Ros ada, Allah & Muhammad sentiasa di dada.

Anonymous said...

Amende 'jgn gaje sgt' tu Mat G? Kalau lu dtg pagi Ahad tu...alamatnya hi..hi..bye..bye..le, org semua dah nak balik!!

mat g said...

Gaje tu org perak kata maksudnya sgt seronok bebeno, mmg aku nak jumpa kome, itu je masa yg boleh, kalau kome nak jumpa la seblum blah

Anonymous said...

O..gitu rupenye, selama 40th jadi org Perak..tak pernah ku dengor 'gaje' tu.. ate, mike dtg ke tak Taiping nanti?

Lonjon a.k.a Panjang said...

Mat G, Anonymous et al,

Teman pun Perakman jugak, tak pernah le pulak dengo menatang 'gaje' tu tapi kalau 'ganje' tu ada la! Teman rasa bahasa Banjo Teluk Intan kut ni....

Anonymous,
kamu ni sapa haaa?...teman kesana kamu ada...teman kemari, kamu ada...masuk site ini kamu pun ada jugak...manjang ada je kamu ni..banyak beno masa kamu mengulor..
(Teman pun lately ni mengulor jugak, getting excited nengok blog ni)

Anonymous said...

Bro Lonjon..
kalau lu nak tau wa siapa...kita jumpa di sana nanti...see lu!!

Anonymous said...

Orang parit pun taktau ape makne "gaje' tu Mat G oii!!!...kalo 'ingke' tu harus le teman tau juge...

Anonymous said...

Bro.Lonjon a.k.a panjang,
Lu tak tau ke Mr/Mrs Anonymous tu anybody from ur group. Not a single person.
Rase-rase gue "Gaje" tu lebih kureng "gaje gele" maksudnya tak nyedokan diri kalo jumpe bende yg die suke....

LongJon a.k.a. Panjang said...

Teman pun dah agak dah probably from the different 'Anonymous' yang tak nak disclose personaliti.

Tapi yang 'Anonymous' yang teman maksudkan ni.....tone and intonation nye same je....

Woooo....teman dah dapat agak dah sape kamu heyyy....