Sunday, March 25, 2007

Belanjawan

Harga Bilik: RM120 satu malam (Berakfast Inclusive)

Makan: Please view FEES & CONTRIBUTION (Satu Lunch + Satu Dinner)

Perbelanjaan untuk pelbagai acara keluarga: Please view FEES & CONTRIBUTION



Berikut maklumat dari laman web Taiping Resort:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Breakfast (add On):

American Breakfast : RM 18.00 per person
Continental/Local Breakfast : RM 15.00 per person

Lunch/Dinner

RM 20.00 per adult for Malay/Chinese Spread Set
RM 25.00 per adult for local buffet.
RM 30.00 per adult for Steamboat buffet.

The Above lunch & dinner rates are applicable for a minimum of 30 persons.
Children is chargeable at half the quoted rates.
For less than 30 persons, the Ala Carte menu shall apply.

29 comments:

Anonymous said...

Firstly, Thanks to the committee for your effort.....
Just to propose for "BBQ" dinner instead of normal buffet or set dinner!!! More time to mix around...Banyak benda nak cerita ni.....

SALAMAH JAN said...

We will review all comments and try to accomodate each suggestion the best possible way. Keep on posting.

Anonymous said...

BBQ mungkin tak berapa sesuai kot..Kan Taiping is the wettest town in Malaya ni..

JURUCAKAP REUNION said...

Pleaase .... mark "other" button after posting your comment and type in your name at the space given. Tq.

pasembor said...

gue setuju ngan idea BBQ tu...anak sapa la yg geliga tu..

chik said...

apasal semua tak nak bagi tau sapa dia org ni, tak ada hidung ke ?

anak ketam said...

Mana boleh bagitau, baru buat face uplift...... tambah plastik sana sikit sini sikit, cucuk vitamin c ke, d ke....... nanti jumpa baru jeng, jeng, jeeennnnggggg!!!

Anonymous said...

Chik....Gua bukan tak mau disclose nama, tapi tak tau camno coz chairman kata klik "others" .... "Follow Instruction tu...."

chik said...

tak sah le buat akey pura pura tak tau nak tulih nama tu kat mana !! buat plastic surgery mana boleh, haram !! tapi kalo semulajadi punya facelift/ bodylift e.g perut/rambut, hukum tu tak jatuh.

85617883 said...

Chik ni camna ni? Ari tu nak karaoke sgt2 siap cite pasal key lagu lg. skrg dah nak buat forum perdana lak? Huiyooo.... versatile sungguh.
X pe la chik. Asal bahgia.

chik said...

2 dalam 1 !!!

Anonymous said...

Sal.....I've booked room @ Taiping Resort, Normal Rate Rm165, Govt RM 145 + Rm30surcharge (School holidays),do we have any special rate for group booking? Those who need rooms pls book early coz normally one month before the school holidays, rooms will be fully booked!... "Bond".....

123 said...

testing

nak tau said...

Ada tema ke dress mlm dinner tu nanti?

JURUCAKAP REUNION said...

Dress code "Bebas"

amir said...

Walaupun dress code "Bebas", X7 jangan cuba lak pakai baju kartun ngan seluar pendek kaler merah hang tu....

Anonymous said...

Sal........Pls ensure sufficient rooms are booked & possible to block extra 2 for standby ( group booking normally is allowed & they will release those unoccupied room by 2pm on that particular day )worried as hotels normally runs out of rooms during this peak season ...... Thanks! See u there !!!!!

85617883 said...

Geng mai bujang x kisah sgt bilik nih. Satu bilik 10 org pun x pe. X7 dah biasa tidoq dlm keta. Sian plak aku nengor nya. X pe la X7. Nanti kita pakat2 temankan hang tidoq dlm keta kay! Risau gak nak biarkan org tua tua tidoq sorang2 ni.
X7...Kalau peristiwa tidoq dlm keta ni berulang lagi, hang hubungi aku dgn segera. Aku bleh bawa hang jumpa kwn aku. Dia wartawan keja kat Harian Metro. Bleh minta tlg dia cover cite hang. Cara ni je yg aku bleh tlg. Nak tlg duit ringgit, aku pun x mampu.

amir said...

X7,
Aku ada satu cadangan utk hang.Apa kata hang register nama hang kat Rumah Seri Kenangan kot2 kena tdo kat dlm keta lagi..Kalu tak silap ada satu Rumah Kenangan ni kat Jelapang, dekat ngan rumah ayah hag dulu....

Anonymous said...

X7......Dah pasang 2 pun tidoq dalam kete lagi ke ???????? Ikut petua P.Ramlee "ANA KAWIN 3"....

amir said...

To AJK makanan,
X7 nak buat special order...Kicap lebih, tak mau udang, sotong, ketam, dll makanan laut..Tapi lebih taugeh. Jangan lupa, kicap nak jenis kipas udang...

Blues said...

Amir...
sebut pasai makan2 ni kan...waktu bulan posa, time berbuka..mat2 motor semua jadi mangsa, kena ambik nasi kat dewan makan...guna baldi bawa nasi dsbnya, kah! kah!

85617883 said...

Blues..

Lepas berbuka x reti nak basuh bekas nasi/lauk dsb. Kalau esoknya berbuka kat benteng, lusa petang la pulak baru nak basuh bekas2 tu sbb nak ambil stok baru. Baunya..... yarabbi

Blues said...

85617883..
tu yg buat Tok Lee tak pernah bersuara..aleh2 marah.."Hampa semua ni tau makan je..basuh pinggan tak mau"..

Anonymous said...

chik kene nyanyi satu lagu tau...
pastu baru chu nyanyi 'pelangi petang' (sudirman)...kalo idak pun ank dara teman jerk...-chu

Anonymous said...

Tak sabo nye nak jmp hang pa sume!!!

Anonymous said...

Teman pun tak nyabo nak jumpe....ngeletek rasenye kat opis ni, mlm tadi pack barang,dah letak dlm bonet motokar. Nengok kat blog ni, masing-masing dah beria-ia nak jumpe kekawan...

LongJon a.k.a. Panjang said...

Teman pun nak jugak nengok member2 yang dah jadi Makchik and Pakchik. Yang belum kawin tu teman rasa msih maintain dan bergetah lagi tu...

Teman esok drive dengan anak2 dara weh...

pss....macam mana le agaknya rupe girlfren lama teman yek!

Anonymous said...

Bro Longjon,
lu bawak anak dara orang tu jangan singgah minggah di mana-mana rumah tumpangan. Kalu ngantuk tu, singgah di R&R dah cukup. Mandu tu hati-hati di jalanraya.Ini pesan dari mak dara.....