Thursday, December 18, 2008

TOWARDS MEGA REUNION 85/86 INTAKE

Mr Chairman said...

Guys..why not we try to arranged "Super Mega Reunion" for ITM Manjung 1985 & 1986 intake for all course (DIA,DIB,DBS,DPA & SS) sure havoc & nostalgic...make it happen in 2009...

December 12, 2008 11:57 AM

**************************

DBS/DIB
Husni Zaim
Sheikh Rahim

DPA
Suhaimi
Amin
Karim

DIA
1 Abdul Rahim Kodim 013-5965212
2 Ahamad 016-3603427
3 Amir Hamzah Jauhari 019-5105067
4 Ashraf 019-2290055
5 Azizi Ghazali 012-5170800
6 Azizul Rahman Ghazali 012-3995603
7 Azulia Tajul Arus 012-9181240
8 Badrul Hisham (Bad) 012-4098596
9 Badrol Hisham (Bai) 019-5774139
10 Bond (Rusida) 012-9013430
11 Faizal Amran 019-9857158
12 Haslina 013-6800080
13 Jafry Omar 019-4786435
14 Kamal Baharin 019-5589544
15 Khairul Azzudin (Jazz) 019-5597892
16 Khairul (Yo) 019-3289595
17 Khairani Khairuddin 012-2068865
18 Maizura Meor Zawawi 012-5052370
19 Masmawati 013-5105584
20 Mat Rosni Lazim 012-4593652
21 Mior Amiruddin 016-5682054
22 Mior Azhar 012-5226996
23 Mior Rozali 019-2315675
24 Mohd Ali Ghazali 019-4809020
25 Mohd Razif Mufti (Ajeeb) 012-2692401
26 Nafisah Musa 013-5818991
27 Norashidah 012-6303224
28 Norazhar Ibrahim (X7) 019-5726476
29 Norlis 012-3135668
30 Rais Mutalib 019-3230388
31 Rogayah 012-2329925
32 Rohani Hashim 012-3970910
33 Roslelawati Md Zin 012-5443814
34 Rosaidi 012-6802936
35 Rosilawati Mustafa 012-5201402
36 Rosli Husin (Tok Lee) 017-4865300
37 Rosliza Jaafar 016-6290267
38 Rozwa 013- 5299411
39 Ruslan (Penakan) 019-5625462
40 Saiful 017-5969515
41 Salamah Jan 012-3217515
42 Salmah Yahya 012-3791086
43 Shahidan 013-4336474
44 Sharifah Mashirah 019-4784624
45 Shamsuddin (Nana) 012-4432649
46 Shamsul Johari 016-6227937
47 Shamsuri Musa 017-4284420
48 Sheikh Mohd Nasir 016-4003458
49 Suhaimi Mat Isa 012-4719427
50 Sulaiman Ariffin 012-3897032
51 Syed Amir Syed Lope 012-3507949
52 Tajul Arifin Mustafa 012-5551093
53 Yati Idris 012-4227658
54 Zaki 012-3393340
55 Zaliana Zainuddin 016-2303596
56 Zamri Bakar 012-5267844
57 Zarinah Dan 012-3861617
58 Zainuddin Zakaria 016-5469168
59 Zulkifli Bahadun 019-4440190
60 Zulkifli Shafie (Aji) 012-4132616
61 Zulkifli Mohd Yunus 012-5336533
62.Ramlan


No contact
1 Rosnah
2 Wardati
3 Salma Taib
4 Ruhiyati
5 Sarimah
6 Salmi
7 Zakiah
8 Noraini Omar
9 Rudzwati
10 Akma
11 Kwn Akma
12 Specky girl (Sori tak tau nama)
13 Anuar Mursyadad
14 Azman Hashim


19 comments:

Chairman said...

Dato', Datin, Mr, Mrs, Mam, Miss Anonymous....

ha! ha! ha!...I strongly believed that all of us are higly educated and matured enough to think and justify....I hv no problem with your proposal however the 'Issue ' we are looking at not small..from very simple calculation...the anticipated numbers are at plus or minus 40 X 2 X 3 X 5 = 1,200 (Average 1 class X spouses X Average kids X courses)...so we need bigger & better space to cater the " gathering "....pls do not joke about it if not interested..afterall its only my thought......tq

HzY said...

Bro,
Ok juga cadangan tu... gua ingat yang berminat tak akan lebih 1/4 dari satu-satu batch courses.

HzY

Mr Chairman said...

Yes Bro Husni...

If we wish to have 85 & 86 intake to joint..the numbers we looking at will be for Jan 85, Jul 85, Jan 86 & Jul 86 intake..That alone accounted to an estimation of 4 intake(X)5 courses(X)40 perclass (X)Spouses (X) average Kids....(4X5X40X2x3 = 4,800)...based on your "ingat" 1/4 interested..the number still rest at 1,200..

I have eliminated the factor that some batches might have 2 class/group, those have more than 1 wife, those have more than 3 kids, ( myself pun ada 5, what more X7)...still single up to today & others....

Mr Chairman said...

To all Manjunger..."Selamat Menyambut Tahun Baru 2009"..semuga kita bertambah progressive di tahun hadapan..Amin

Ajeeb said...

Salam semua,
Selamat menyambut Awal Muharam (Maal Hijrah - 1430H), jangan lupa Ahad *28/12/08* ini membaca doa akhir tahun pada akhir waktu Asar (beberapa minit sebelum masuk waktu Maghrib) dan doa awal tahun pada waktu Maghrib (selepas menyempurnakan Solat Maghrib)

chik said...

Selamat Menyambut Maal Hijrah 1430dan Tahun Baru 2009 kepada semua ex Manjung especially intake 85/86semoga tahun ini juga akan membawa berkat kepada kita semua. Insyaallah.

Ashraf said...

Salam,

Selamat Menyambut Maal Hijrah.

Seperti yang kita sedia maklum, saudara kita di Palestin berlumurun darah di awal Muharram. 400 nyawa dah melayang dalam masa 3 hari.

Apa kata kita beri sumbangan minima RM10 seorang kepada bendahari/pengerusi sebagai salam silaturahim dgn saudara kita di Palestin.

(Ali bole bagi minima RM100)

Bila tabung dilancarkan nanti oleh NGO atau Kerajaan yang kita yakini, bolehlah Chairman kita sampaikan atas nama "XManjung Bloggers".

Chairman tolong bagi account no.

Mr Chairman said...

Dear Ashraf...great resolution!!! Bravo....

Let the girl handle the funds...perhaps, Salamah Jan...girls have better control & less temptations....try to have time/period of collections..by the end of the period, what ever collected should be given away...tq

Anonymous said...

salam semua, mr chairman, what do u mean by the girls have better control & less temptation in managing funds?!! Its quite annoying to other good guys, especially when it came from a guy's mouth!!

Mr Chairman said...

Chill-out bro!!!...no offend to all the guys...its just a diversion to escaped from being entrusted to handle $$$$... BNM Gavenor's is also from our opposite sex..no complain..

Anyway if u would like to be the trustee..you are very most welcome..

Btw.. I would like to advc you not to use "Anonymous" as your identity ..thats is "QUITE" annoying to me!!!

Sorry, TQ & Salam

Ashraf said...

Dear HZY,

Ape habo, teman yahoo mike, tak berbalas pun..macamana dengan kesihatan mike skrg.

Anonymous said...

Salam,

Saya baru melayari blog saudara yang khas untuk ex-Manjung 85/86 dan berasa sungguh bertuah dapat berhubung semula setelah hampir lebih 20 tahun tak dengar khabar berita. Sebenar saya juga bekas ex-manjung dan mungkin masih mengenali diri saya. DPA- Suhaimi Ali @ Ahmad.

Anonymous said...

Mr Chairman,

Satu cadangan yang BAGUS nak anjur mega reunion 85/86.Sokong 100%insyallah sure akan join.

SUHAIMI ALI @ AHMAD. ex-DPA

eh! mana pergi member-member DPA

Ashraf said...

Sdr Suhaimi,

Selamat berkelana ke Xmanjung. Tahniah kerana mahu menyertai Mega Reunion. Penyertaan sdr sangat di alu-alukan.

Bagimana caranya menghubungi anda dan rakan-rakan DPA yang lain...

Thanks.

Ashraf said...

Sdr Suhaimi,

Satu-satunya rakan DPA yang masih berhubungan dengan teman ialah saudara AMIN (Taiping) dan KARIM (Manjung)

Sekadar makluman...

EnDeeCee said...

Asslmlkom

Aku imbau balik Grand Reunion kita di Bkt Jana. Di bwh ni adalah rentetan selepas ReUnion tu, took place in our blog...

leez said...
assalamualaikum wbt 2 all..
Congratulations to all of us 4 making it happen.
Chik u r right, 3D2N baru ok.
To chik & fisah - amboi2
Rais - bila kita nak crack our head 4 d slogan
X7 - x nak jadi millionaire gak ke?
Are Lee - Awat u tak habaq kat i pasai reunion kat SP.

June 5, 2007 10:52 AM


amir said...
X7,
Ada cue dari Norlis tu.....Kan hang pencinta wanita...

June 5, 2007 12:32 PM

THEN, THE VERY NEXT YEAR

we wished this, SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA X7 & NORLIS - 26 Julai 2008.

Agaknya kalau jadi Mega Reunion ni, sapa pulak nak bertemu jodoh the following year ye? Ba'iE?

DaMA

X-7 said...

Dear DAMA,
Ish ish...sampai gitu hang kaji no, aku pun tak perasan..

DaMA said...

Azhar, aku sayang kawan-kawan, lebih-lebih lagi hang.... Jadi kaji-mengkaji aku tu cuma sebahagian kecik ja dari kasih sayang aku pd hang....bnyk bahagian lagi yg aku tk tunjuk....

Anonymous said...

Salam,

maybe I'm too late to find this blog.

Miss all friends in Manjung.

Who? Me ? Zainurin Hasnan

Pioneer batch DIA.

Contact e-mail : zainurin@xenso.com.my

Tel : 0126831040

Which one I am? Don't know how to describe. The small and cute one? He he perasan.

facebook :http://www.facebook.com/people/Zainurin-Hasnan/1336653512

or search facebook zainurin hasnan

then can see me & family.

Still contacted Salamah Jan

Still remember the name : Kam, Nora J, Noruzana (rokakiok)

Ingin sangat nak contact Mahzan

tq