Monday, January 28, 2008

Gambar Perkahwinan Zai


11 comments:

Anonymous said...

Gambar Zai dengan X-Manjung tak ada ke?

Ayah Chor said...

Amir/Rais...gambo xmanjung pleassseee

alang said...

selamat menjalani bahtera rumahtangga...hidup bukan selalu indah, belum kawin tak pernah kentut berbunyi, dah kawin baru tau ...hi..hi..untuk kesihatan org baru, amalkan minum minyak nyor dara(VCO) yg dari bagan datok kandungan asid lemaknya bagus...

DaMA said...

Alahai.. Aku tak sempat nak kirim kat Ashraf laa... Nanti aku bagi kat dia. Ada manyiak jugak kat aku.

DaMA said...

Alaa lupa pulak! Kaorang lupa jugak ker? Yope, kamu pon luper?

Sempena dengan tahun 2008 yang belakangnya nombor 'lapan' ... "Ong" kata oang thionghua... Aku ingin mengucapkan pd Azizi... May this year will be more prosperous than ever.., for you and your dinasty. Kalau ada lebey-lebey, kasi sama kitaorang sama aaar..?!

Rais a.k.a LongJon said...

Maaf le Ayah Chor, teman gambor Zai kawin tak dak sebab tak bawak kemera...tapi gambor bakal calon baru ada..

Kalo gambor gusti malam pengantin, itu mika kena check-it out dengan Samjoe..the Undertaker..!

Mohsein DiB Tongkat said...

Assalamulaikum,
Tahniah, Semuga bahgia ke anak cucu. Baru dapat tahu blog ni dari razif. Email saya mohseinhjmokhtar@gmail.com.

Anonymous said...

Assalamualaikum kekawan,

Tahniah buat Zai semoga sentiasa bergumbira selalu.

joyOren said...

Assalamualaikum,

untuk Zai,
tahniah & semoga bahagia selalu. Mana gambau kawin hang yg lain2.

Jangan lupa pi mengundi pada 8 Mac.

joyOren said...

Assalamualaikum

Amir bila nak buat monthly mini reunion yg kau suggest tu?

Servidores said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.