Wednesday, February 17, 2010

Wedding Of The Year



All X-ITM Majung are invited..

5 comments:

MIOR AZHAR said...

En Ahmad Abu Talib mewakilkan Mr chairman untuk menjemput semua yang mengenali ke majlis perkahwinan beliau..

Ajeeb said...

Tahniah bro...
Tak sia2 wa g mini gathering kat Old Town White Coffee Ipoh tempohari... dpt gak wa bertemu kawan lama sekampung Teluk Intan dgn khabar berita yg menggembirakan... mmg dah lama sungguh kita tak berjumpa, alih2 dtg bawa kad...dah sampai seru katanya... apa2 hal pun tahniah!!! Insya'Allah wa akan hadir jika tiada aral melintang...

Aye-Dee said...

Seronok dapat jumpa Afro yg dah hilang rambut afronya. Tapi Megat tak berubah. Kalau gua jumpa dia kat pasar malam, gerenti gua kenal dia, tp gua rasa dia tak kenal gua kahkahkah...Nampak dia blur jer bila gua salam dgn dia malam tu.

Mr Chairman
Berapa ramai member Manjong kita yg realize kehadiran blog baru ni? Apa kata kamu war-warkan kat dalam Facebook?

sulaiman said...

tahniah mat, selamat kawin. penutup ke ni atau ada lagi kekawan yang belum.

jzalina said...

mr chairman,

boleh saya tahu u all batch tahun bila...?saya batch 1988-91.we gonna have our reunion dbs/dib/dia this sunday at kelab shah alam..its great if we can share this with our seniors/juniors.