Wednesday, April 9, 2008

Xmanjung Mini Re Union

Khamis lepas jumpa Amir Maybank kat Subang Jaya Pelita. Dia cadangkan antara lain aktiviti sukan (bulanan) seperti Futsal, Snooker, Badminton or golf atau ape2 aje to establish mini reunion.

We can start at Cheras Challanger Sport Center.

I said no problem we can do that. Kalu ada minimum 4 orang yang bagi komitment, ini sudah jadi satu permulaan yang baik.

Ok, now let me know which sport you guys would like to start with ?

Before this I spoke to Shamjo. Dia kata nak ajak pi program "gas" (dakwah) tabligh. I dont mind ...boleh gak. I told him just let me know, insyallah I can go.

Plan untuk Scuba diving sebelum ni kat Pulau (?) tempat Penakan tangkap ikan, belum dapat set lagi. Harap maaf.

Please quickly give me the indication for the above.

Cheers.

10 comments:

Mat Ros said...

A'kum...
Yes, I agree... At least v start smethg than nothing. Kat Cheras pun bagus jgk n furthermore, dekat dgn Maktab Polis. Kalu aktiviti ptg tu, boleh la joint. Maybe v can start with bdmnton 1st!... Camne?
Wassalam..

Ashraf said...

wasalam,

Sdr Mat Ros, terima kasih kerana reply. Tempat tu memang dekat Maktab Polis.

Let me now what time and what day next week.

Ashraf said...

aku call Zul tadi...memanjang je kerja..cis.

Sekarang tengah buat budget plak..emmm...sapa lagi nak join nih.

Mr Chairman said...

Wah...seronok tu..aku free hari sabtu & ahad....

Ashraf said...

Ok bro chairman...

nanti wa adjust. Tadi masa wa cakap dengan inspektor sahab, dia cakap week day je dia bole main.

Kat tempat tu ada snooker (10 meja), badminton (30 court) n futsal (4 padang).

Let me know kalu nak buaat snooker championship.

Are Lee said...

Salam.
Hangpa ramai2 kat KL ni bila nak start riadah ni semua. Cakap saje x guna. Bila hangpa dah kuat dan ready nanti, boleh la challenge ngan kami geng utara ni. Utk makluman suma kami memang maintain acara2 sport nih walaupun buat asing-asing.
Diantaranya :-
1. Nana - Acara potong buah kelapa (kelapa muda.....sedap woooo)
2. Arelee - Badminton dan lipat baju
3. Bad - Angkat kain (bukan selak kain), lipat baju dan lari pantas (ada sebab?)
4. Tajul - Badminton dan beskal
5. Jay - Lipat baju dan lari setempat.
6. Tok Lee - Walkathon (pi dan balik kerja)
7. Anak Gajah - Cam biasa, merentas desa (ulang alik Malaysia Thailand)
8. Penakan - Renang gaya bebas dan scuba (tengok kat mana byk ikan)

Mcm2 bidang ada. So, geng Ipoh dan KL mau challenge ka? Ada berani?

Ashraf said...

HA HA HA..

Aku tergelak sampai pecah perut pasai baca komen Ali..

Zul Yunus punya sukan lagi haru..sukan lawan angkat fail dan sukan lawan pening kepala

Samjo plak..lawan jegil mata tak berkelip

Ok, nak lawan apa la ni..

amir said...

Assalamualaikum,

Dari 14 April sampai ari ni tak banyak respond untuk acara yang di plan ni...Suggest that Tuan Mat Ros tolong arrange booking gelanggang Futsal..Kita organise once every fortnight, ari apa pun tak kisah..we'll see the response after that..tapi kalu yang turn up cuma Tuan Mat Ros, Ashraf dan saya sendiri, penatla...

Memandangkan dah jadi warga KL ni, jom kengkawan yang bermastautin di KL & Selangor! Kita pulun practice main badminton & futsal & snooker. Tapi aku nak celen dengan geng Ipoh dulu, teringin nak belasah dia main badminton...Ali & Jay boleh tunggu...Tapi, Mr Zai ada lesen ke????

amir said...

Alamak..lupa nak sebut nama X7 dalam last sentence aku tadi...

Anonymous said...

So, apa penyudahnya? Dah tak dak sambutan sangat ke?